Marcello's Odense

Kongensgade 10
5000 - Odense
odense@marcellos.dk
Tlf. 66 12 12 46

GÅ I BYEN MIDT I BYENS HJERTE

Café Marcello’s har i mange år været centrum for cafelivet og den særlige, afslappede og cool stemning, der hersker i centrum af Fyns storby Odense. Fra morgen til sent på aftenen serveres friskblendede smoothies, brunch og kulørte cocktails til den kræsne gæst.

Marcello’s – Odense

Kongensgade 10
5000 – Odense
Tlf. 66 12 12 46

elite_smiley_

ÅBNINGSTIDER

Man- Tors : 09:30 – ca. 23:00
Fre- Lør    : 09:30 – ca. 02:00
Søn          : 09:30 – ca. 23:00

Reserver bord hos Marcello’s Odense

Vi glæder os til at byde dig velkommen ind i vores gode madoplevelser. Du er altid velkommen til at kontakte os for at booke et bord.
Tlf. nr. 66 12 12 46

Bordbestilling udendørs er desværre ikke muligt.  (Det er først til mølle)

Ældre Sagen medlemmer får 25% Rabat på maden alle ugens dage.

Få 25% rabat på maden alle ugens dage. Oplys du er medlem af Ældre Sagen når du ankommer og fremvis dit gyldige medlemskort. Rabatten kan ikke udbetales eller fratrækkes efterfølgende. Du skal være medlem af Ældre Sagen for at benytte dig af tilbuddet. Læs mere. 

Vil du være en del af teamet bag en af de mest populære caféer? Kan du lide at have travlt og kan du bevare overblikket i pressede situation? Er du klar til et job med nye udfordringer hver dag og er du smilende og serviceminded så send os en ansøgning, CV og et vellignende billede på odense@marcellos.dk

Kørestolbruger og gangbesværede

Vi har desværre ingen toiletter i stueetagen. Vores toiletter er nedeunder i kælderen med trappetrin (desværre uden elevator), og derfor er det vigtigt at du er OBS på det, inden du booker bord! Vi har også en første sal, hvor vi åbner de dage, vi har store selskaber eller når der er ekstra travlt, især i weekenderne. Derfor er det også vigtigt, at du nævner eller noterer, at du ønsker at sidde i stueetagen, når du booker et bord hos os. Vi takker for din forståelse og glæder os til at se dig/jer på Marcellos.

Facebook
27513

SYNES GODT OM

3546

5/4 STJERNEDE ANMELDELSER

7026

Har besøgt os